Forbered Deg På De Sårt Tiltrengte Automatiske Reparasjonene

Søker bil reparasjoner kan være ditt verste mareritt går i oppfyllelse. For å få den beste bilpleien, er det viktig å vite hva du gjør. Artikkelen nedenfor inneholder informasjonen du trenger å vite.

Pass på at du har en A.S.E. sertifisert mekaniker før de får lov til å jobbe på kjøretøyet ditt. Denne sertifiseringen betyr at teknikeren har bestått en skriftlig test og har over 2 års erfaring under beltet. Når en mekaniker har denne sertifiseringen, blir du sikret at en kvalifisert person reparerer bilen din.

Kjøp en god batterilader for å holde i bilen. Folk opplever ofte døde batterier, noe som gjør batteriladere gode for å hjelpe strandede drivere. Finn punktene batteriladeren skal kobles til, slik at du enkelt kan hoppe starte ditt eget kjøretøy.

Sjekk ut anmeldelser om kroppsbutikker på nettet. Dette er en god måte å få en idé om hva andre kunder synes om mekanikerens ferdigheter og kundeservice. Etter å ha samlet inn informasjon, kan du velge riktig butikk for deg.

Kontakt ditt lokale Better Business Bureau hvis du trenger mer informasjon om en mekaniker eller en garasje. Hvis noen klager har blitt innlevert mot dem, vil Better Business Bureau fortelle deg. Spør venner og familie om de forskjellige mekanikerne de har jobbet med tidligere for å få noen anbefalinger.

For å sikre at du er å snu bilen over til en pålitelig verksted, ta deg tid til å lese online vurderinger av mekanikk i ditt lokale område. Ved å gjøre litt forskning på egen hånd og be om meninger fra folk du stoler på, står du en bedre sjanse til å finne en dyktig profesjonell til å fikse bilen din. Ellers kan du ende opp med å ta en beslutning du til slutt angrer på.

Når frontlyktene eller baklyktene brenner ut, kan du spare mye penger på reparasjoner hvis du gjør det selv. Selv om det er lettere i noen biler enn andre, er det mye billigere å gjøre det selv. Se om noen du kjenner kan gi deg en leksjon.

Det er ingen standard garantier på reparasjoner. Sørg for at du er klar over hva garantien dekker og at du har den skriftlig. Garantier kan ha begrensninger som egenandeler, kjørelengde, tid, bedrifter som er autorisert til å gjøre garantiarbeidet eller spesielle skritt som trengs for å få refusjon. Kjenner dine garantirettigheter.

Kjenner det grunnleggende. Hvis du må ta bilen inn i butikken, være forberedt på å fortelle dem hva make og modell av bilen din er. Det faktiske trimnivået er også viktig, da det vil gi teknikeren mer informasjon om motoren, overføringen og alt annet som kan være viktig.

Hvis du aldri har gjort noen bilreparasjon alene, bør du holde deg til små jobber og gjøre mye lekser for å lære å gjøre større jobber. Pass på at du ikke begynner å ta bilen fra hverandre hvis du ikke er sikker på hvordan du skal sette den sammen igjen. Før du starter en bilreparasjonsjobb, må du sørge for at du har alle nødvendige deler og verktøy på plass, og at du vet nøyaktig hva du må gjøre for å fullføre jobben fra start til slutt.

De fleste vil være enige i at det å ha bilproblemer er veldig frustrerende og ubeleilig. Når det er sagt, går litt kunnskap langt. Hold denne informasjonen tilgjengelig slik at du får den når du trenger den.